homepage > scan uw bedrijf

Hoe werkt de Quick Scan
De Quick Scan bevat 14 stellingen welke betrekking hebben op alle facetten van Lean Manufacturing. Door het invullen hiervan wordt duidelijk in welke mate uw productie voldoet aan de maatstaf "World Class Manufacturer". De score wordt gevisualiseerd door een duidelijke grafiek met een onderverdeling naar hoofdstuk!

Instructies:
Het invullen duurt ca 3 minuten, vul alle 14 vragen in. Beoordeel of het gestelde bij u vaak voorkomt en maak een keuze uit de 5 mogelijkheden variërend van nergens tot overal. Bevestig ieder antwoord door de enter toets in te drukken en u gaat automatisch door naar de volgende vraag. Aan het eind van de invulsessie wordt uw score in grafiekvorm getoond


Hoe werkt de Lean Scan
De Lean Scan bevat 40 stellingen welke betrekking hebben op alle facetten van Lean Manufacturing. Door het invullen hiervan wordt duidelijk in welke mate uw productie voldoet aan de maatstaf "World Class Manufacturer" . De score wordt gevisualiseerd door een duidelijke grafiek met een onderverdeling naar hoofdstuk en onderwerp!.

Instructies:
Het invullen duurt ca 10 minuten, vul alle 40 vragen in. Beoordeel of het gestelde bij u vaak voorkomt en maak een keuze uit de 5 mogelijkheden variërend van nergens tot overal. Bevestig ieder antwoord door de enter toets in te drukken en u gaat automatisch door naar de volgende vraag. Aan het eind van de invulsessie wordt uw score in grafiekvorm getoond.Gerrese Consultancy - Werk samen slimmer, niet harder!!!